Trustpilot 4.7/5 arvosanassa

Ilmainen toimitus yli 80 Euro

Ilmaiset vaihdot

13% tervetuliaisalennus normaalihinnoista

TERVETULOA 13

Arvostelu - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Recension - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Julia Gustafsson |

BULL PADEL ELITE W
- Maailman ykkönen Gemma Triayn mailavalinta. 
Espanjalainen World Padel Tourin tähti ja maailman ykkönen Gemma Triay päätti vaihtaa mailan sponsorin Asicsista Bullpadeliin kaudelle 2022. 
Maila erottuu joukosta sillä, että se on 15-25 grammaa kevyempi kuin muut Pro Line -sarjan mailat. Maila koostuu uudesta materiaalista Fibrix, joka on sekoitus lasia ja hiilikuitua ja tarjoaa täydellisen yhdistelmän tehoa ja hallintaa. 

Muoto: trooppinen muoto

Runko:CarbonTube (100 % hiilikuitua)

Pinta: Sileä

Pinta:Fibrix

Profiili:38 mm

Saldo: Keskimääräinen

Paino:345–365 grammaa

alt= "" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;">TEKNIIKAT & MATERIAALI

Elite W 2022 on pisaran muotoinen maila, jossa on hyvä tasapaino nopeuden ja hallinnan välillä. Uuden elastisen Fibrix-materiaalin iskupinta, joka on hiilikuitua ja lasikuitua, antaa myös hyvän sekoituksen nopeutta ja hallittavuutta.

Mailan ydin on MultiEva, eri tiheydistä koostuva ydin, joka tarjoaa monipuolisemman kokemuksen kentällä. Ydin mukautuu peliin riippuen pelaajan lyöntinopeudesta sekä pallon nopeudesta, kun se osuu mailaan. Air React Channel tekee mailasta vakaan ja sileän kädessä. Mailan kevyestä painosta huolimatta se on varustettu myös Bullpadelin tärinänvaimennusjärjestelmällä VibraDrive, mikä tekee siitä täydellisen mailan padel-kyynärpään estämiseen. 

Tämä maila on tarkoitettu edistyneen tason pelaajille joustavan materiaalinsa ja keskitasapainonsa ansiosta, jonka ansiosta voit antaa kaikkesi laukauksissasi ja hallita palloa täydellisesti.