Trustpilot 4.7/5 arvosanassa

Ilmainen toimitus yli 80 Euro

Ilmaiset vaihdot

13% tervetuliaisalennus normaalihinnoista

TERVETULOA 13

WINDAHL: "TÄMÄN takia VALITSIN: HEAD GRAVITY PRO"

WINDAHL: "DÄRFÖR VALDE JAG: HEAD GRAVITY PRO"

Julia Gustafsson |

Daniel Windahl puhuu Andreas Johanssonin VLOGissa siitä, miksi hän valitsi Gravity Pron:
Valitakseen aseen Headin mailavalikoimasta Daniel tarkasteli kunkin mailan ominaisuuksia yksityiskohtaisen tason perusteella. Sieltä hän pystyi erottamaan kaksi kappaletta, joihin hän jäi kiinni. Gravity Pro ja Speed ​​​​Pro.
Näiden kahden erona on, että Gravityssä on karkea pinta, mutta Speed ​​​​Prossa on sileä pinta. Se, mikä sitten päätti päätöksen, oli pallon kosketuksen tunne, Gravitylla ei tullut tyhmiä iskuja, ja se on erittäin kiihtyvä tuntuma pallossa. Gravity Pro on kuitenkin hieman typerämpi maila verrattuna siihen, jolla Daniel on aiemmin päättänyt pelata, mutta sitä hän itse kokee tarvitsevan, jotta hän voi ottaa lisäaskeleita sijoituksessaan. 
Daniel sanoo: "Sen pitäisi kellua - Sinun ei tarvitse ottaa niin paljon sisään päästäksesi vauhtiin. Haluan pystyä työskentelemään paljon ranteen ja finlirin kanssa." Daniel ei ole vähiten tunnettu raskaasta volleystaan, jossa on paljon pyöriä. Hän "kuorii sipulia", kuten Andreas sanoo, eli työskentelee pallon ympärillä ja lisää paljon pyöritystä ranteessaan, mikä vaikuttaa erittäin hyvin pehmeässä mailassa, jossa pallo pysyy pidempään kuin tylsässä mailassa. 
Danielin parhaat neuvot seuraavaa mailaostoasi varten:
"Sinun on koettava ja tunnettava hyvä pallokosketus, jotta vältytään tyhmältä pallokokemukselta"
Lisätietoja mailasta:
Pyöreä padelmaila, jossa on suurennettu sweetspot ("Massive Sweetspot" -tekniikka), joka lisää tasapainoisen sekoituksen nopeutta, tuntumaa ja erittäin hyvää hallintaa. Ydin on hieman kovempaa Power Foamia, joka lisää hyvää tehoa hyökkääviin laukauksiin.

Gravity Pron iskupinnassa on strategisesti sijoitetut porausreiät ja uusi rakenne "Auxentic", joka antaa hyvä tunne mailassa, koska se parantaa mailan painopistettä ja auttaa luomaan hyvän nopeuden laukauksissa.

Mailan iskupinta on valmistettu grafeenista, joka on sekoitus hiilen ja lasikuidun välillä. Sekoitus tarjoaa anteeksiantavan ja mukavan palloiskun paremmalla hallinnalla kuin edellisessä painoksessa. Lisäksi lyöntipinta on varustettu "Extreme Spinillä", joka on uurrettu rakenne, jonka tarkoituksena on lisätä pyörimistä ja pyörimistä laukauksissa. 
Mailaa on hellävarainen käsivarrelle ja ranteelle "älykkäällä siltatekniikalla", joka vähentää tärinää ja iskuja.