Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

BULLPADEL HACK 03 2022

BULLPADEL HACK 03 2022

Julia Gustafsson |

Paquito Navarron kilpailumaila

Muoto: Timantti

Runko: Hiilikuitu

Pinta: TriCarbon

Pinta: Tasainen

Profiili: 38 mm

Saldo: korkea

Paino: 365-375 grammaa

Tekniikat ja amp; materiaali

Bullpadel Hack 03 2022 on jälleen palannut timantin muotoiseksi sen jälkeen käännös hybridimuotona. Se tekee mailasta hieman edistyneemmän, koska sweetspot on pienempi ja istuu korkeammalla mailalla. Lyödessä pallo palkitsee pelaajan äärimmäisellä nopeudella.

Air React Channel, mailan kaulan rakenne tarjoaa vakautta ja tehokkaamman vasteen hyökkäyslaukauksiin. Pinta koostuu hiilikuitumateriaalista Tricarbon ja ydin on Adaptia Multieva. Nopeilla palloilla saat lisää nopeutta ja hitaalla pelissä maila antaa sinulle hallinnan.

Voit myös säätää mailan painoa ja tasapainoa kytkemällä päälle < /span>Protector Custom Weight tai käytä Grip Custom Weight joka on vaihdettava pohjatulppa, joka painaa 5 tai 10 grammaa enemmän kuin tavallinen tulppa (molemmat ostettavissa Ongoalissa).

Kenelle Bullpadel Hack 03 2022 sopii?

Se on erinomainen maila, joka on suunnattu voimaa etsiville. maila nopeudella ja vahva osuma raskaisiin lentopalloihin. Sopii parhaiten kokeneille pelaajille tai kilpailijoille.

Bullpadel on nyt julkaissut mallin ruotsalaisen Padel Open -version rajoitettuna eränä: Bullpadel Hack 03 SPO Limited Edition 2022< /p>