Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

TÄSSÄ ON ADIDAS PADEL KENGÄT VUODELLE 2022

HÄR ÄR ADIDAS PADELSKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

Barricade M 2022

Adidas Barricade M 2022 on saatavana väreinä valkoinen/sininen & musta/valkoinen ja se on suurelta osin valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Jalka istuu kuin olisi valettu kenkään intuitiivisen nauhoitusjärjestelmän ansiosta, joka pitää kielen alhaalla neopreenissä. se sopii jalan muotoon. Geofit-järjestelmä tarjoaa optimaalisen mukavuuden, ja Bounce-välipohja yhdistettynä TPU-koteloon tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja vakauden myös kovilla pinnoilla.

Pohjassa on karkea kalanruotokuvio, joten se sopii padelpeleihin sekä sisällä että ulkona. Barricade M 2022 lsopii ohuemmille jaloille, joissa on matala kaari.

Erinomainen, jos vietät paljon aikaa padel-kentällä!

Gamecourt M 2022

Gamecourt M 2022 on saatavana väreinä valkoinen, valkoinen/musta & musta ja se on valmistettu suurelta osin kierrätysmateriaalista.

Se on mukava kenkä, jossa on pehmustettu kantapää mukavuuden ja vakauden takaamiseksi. EVA, välipohja, tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen ja on täydellisessä kosketuksessa pintaan. Adiwear-pohja, kestävä kalanruotokuvioinen pohja, tarjoaa täydellisen pidon kovilla pinnoilla.

Normaali istuvuus ja sopii satunnaiselle/viikoittaiselle pelaajalle.

Defiant Generation W 2022

Sukkamaisen istuvuuden ansiosta kankaalla ja väreillä pyritään poistamaan ilmastonmuutoksen seurauksia löydämme Defiant Generation W 2022:n.

Kevyt ja nopea kenkä kestävästä kangasmateriaalista ja nopeasta Adiwear-pohjasta, joka helpottaa pyörimistä. Välipohja "Bounce" lisää voimaa ja sillä on hyvä pehmustus iskujen välttämiseksi. Varvasalue on myös vahvistettu Adituffilla, mikä pidentää kengän kestävyyttä.

Defiant Generation W 2022 sopii kapeille jaloille ja sopii täydellisesti pelaajille, jotka viettävät paljon aikaa tuomioistuimessa.< /span>

Adizero Ubersonic 4 W

Yllä olevan mallin tapaan Adizero Ubersonic 4 W:ssa on myös sukkamainen istuvuus ja se istuu mukavasti jalassa . Suunniteltu nopeuttamaan radalla ympärillä olevan joustavan yläosan ja vakaan kantapään ansiosta räjähtäviä sprinttejä varten. Se on myös vahvistettu sisäisesti vakauttaakseen sivuaskelmat.

Pohja on Lightstrike-välipohja, jossa on kalanruotokuvioinen Adiwear-ulkopohja, joka estää sinua liukumasta kentällä .

Sopii sekä ulko- että sisäpeleihin ja p lisää hieman kapeampi jalka niille pelaajille, jotka viettävät paljon aikaa kentällä.

Court Control M 2022

Court Control M 2022 on kevyt kenkä, jossa on ilmava verkkopäällinen ja hyvin vaimentava EVA-välipohja.< / span>

Ulkopohjassa on sekoitettu kuviointi, joka sopii hyvin uusiin Mondi-mattoihin.

Kenkä sopii sekä kapeisiin että leveisiin jalkoihin ja sopii pelaajille, jotka pelaavat kerran viikossa. Saatavana värinä valkoinen/musta.

Avacourt W 2022

Avacourt on suunniteltu naisurheilijoiden toiveiden mukaan. Bounce Pro -välipohja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, ja TPU:ssa oleva Torsion System jakaa tasapainon vakauden ja joustavuuden välillä.

Mallin yläosa on valmistettu verkkokankaasta, joka antaa jalalle vakautta nopean liikkeen ja sivuttaisliikkeen aikana .

Ulkopohja on valmistettu puoliksi läpinäkyvästä materiaalista ja tarjoaa täydellisen purenta Mondi-matoissa.

Sopii hyvin naisille, jotka viettävät paljon aikaa padel-kentällä.