Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

Kaikki mitä sinun tulee tietää Siux Electra ST1 "Stupa" 2022:sta!

Allt man bör veta om Siux Electra ST1 "Stupa" 2022!

Julia Gustafsson |


Siux Electra ST1 "Stupa" 2022

Siux Electra on valmistettu yksinomaan Franco "Stupa" Stupaczukin vaatimusten mukaan, joka on sijoittunut 8. maailmassa. Maila on valmistettu 12K hiilikuidusta, ja sen pinta on kiiltävä ja hiekkainen. 

Mailan paino on vakioluokassa 355-375 grammaa. Se on myös hybridiformaatti keskitasapainolla – yhdistelmä, joka tekee padelmailasta erittäin monipuolisen!

Muoto: hybridi

Runko:Carbon BiTube

Pinta:12K hiilikuitu

Pinta:Karkea rakenne

Profiili:38 mm

Saldo: Keskimääräinen

Paino:355–375 grammaa

 

 Tekniikat ja materiaalit

Lyömäpinta on valmistettu 12K hiilikuidusta ja ydin koostuu "Black EVA High Recovery" -materiaalista, joka auttaa pelaajaa saavuttamaan suuremman tehon ja nopeuden laukauksissa. Ytimen pitäisi myös auttaa vähentämään tärinää, mikä yhdessä kahden pohjassa olevan ShockOut-vaimentimen kanssa tekee mailasta ystävällisen kyynärpäälle. Vaimentimet myötävaikuttavat myös pehmeämpään ja hellävaraisempaan iskutuntumaan.

Koska maila on suhteellisen jäykkä, se toimii erittäin hyvin hyökkäyspelissä. Samaan aikaan puolustava peli hyötyy mailan hybridimuodosta, pyöreän ja pudotuksen yhdistelmästä, koska se tarjoaa tasaisesti jakautuneen tasapainon lisäämään hallintaa ja antamaan anteeksiantavamman makeispisteen.

Runko on valmistettu kaksikerroksisesta hiilikuitukerroksesta, mikä tekee mailasta kestävämmän kosketuksessa lasiin ja seiniin. Electra ST1:n pinnalla on 3D-rakenne, mutta siinä on hiekkapaperielementtejä - parhaan purenta pallossa.

Mailassa on peruskäämi, joka on samanlainen kuin tennismailassa. Pohjakääreessä on vaahtomuovireuna, joka seuraa vartta spiraalin muodossa ergonomisen otteen saamiseksi kädessä. Tämä voidaan tietysti poistaa ja vaihtaa toiseen peruskelaan. Lue lisää peruskeloista TÄSTÄ.

Kenelle Siux Electra ST1 "Stupa" 2022 sopii?

Helppaasta tasapainosta ja hyvin sijoitetuista vaimentimista huolimatta se on jäykempi maila, jolla on paljon nopeutta. Lisäksi sweetspot on hieman korkeampi, koska muoto on pyöreän ja dropin sekoitus. Tämä maila saavuttaa täyden potentiaalinsa kokeneen tai edistyneen pelaajan käsissä, joka nauttii monipuolisesta pelistä, mutta ei pelkää nostaa ottelun tempoa. 

Kuinka paljon Siux Electra ST1 "Stupa" maksaa vuonna 2022?

Mailaa maksaa 2 995 kruunua ja löydät sen TÄSTÄ