Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

RACKEN WORLD'S PARHAAT HERRAT PELAA

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA HERRAR SPELAR MED

Julia Gustafsson |

1. Ale Galan – Adidas Metalbone HRD 3.1 2022

Maailman parhaat pelaajat halusivat jäykemmän mailan. Siksi Adidas kehitti sellaisen, jossa on huomattavasti kovempi ydin, Eva High Memory, kuin alkuperäinen malli. Se on samantyyppinen ydin, joka löytyy myös Adidas Adipower 3.1:stä ja Adidas Adipower CTRL 3.1.

Etuja on monia; Mailassa on karhennettu pinta, spin-blade-tekniikka, pysyvä aluminoitu hiilikuitu, joka antaa pureman bandejoissa ja viboroissa. Samoin mailan tasapaino ja paino voidaan säätää täysin pelaajan mieltymysten mukaan ulkoisilla painoilla. Mailan paino on 345-360 grammaa ilman lisäpainoja. 
Metalbone HRD 3.1 2022 on myös vahvistettu kahdeksankulmaisella hiilikuidulla yläosassa ja kaulassa, Octagonal Structure, joka tarjoaa jäykemmyyden ja vakaamman tunteen ja lisää nopeutta otoksissa. Samoin se on vahvistettu näkyvissä kohdissa rakennevahvistuksella pidempään kestävyyteen. 
Jos olet hyökkäävä pelaaja, arvostat räjähtävää pallolyöntiä. Maila on vakaa myös takalasista, jossa se tarjoaa vakaat ja tehokkaat peruslaukaukset. Kuitenkin maila vaatii kokeneemman ja teknisemmän pelaajan teknisesti vaativampiin laukauksiin, kuten pudotuksiin ja lobsoihin. Samoin sinua rangaistaan ​​suoraan osumista makean paikan ulkopuolella. 
Lomake Timantti
Paino 345–360 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin Eva korkea muisti
Osumapinta Rakenne
Ensisijainen ominaisuus

Virta

2. Juan Lebron – Babolat Viper Technical

Juan Lebron oli vasta nuori karsinnassa oleva pelaaja, kun Babolat sponsoroi häntä vuonna 2017. Hänen kilpailumailansa; Viper Technical!

Viper Technicalin ydin, X-Eva, on valmistettu kolmesta EVA-kerroksesta. Kaksi ulkokerrosta ovat jäykkiä, mikä antaa vahvemman iskun. Sisäkerros on joustavampi ja pehmeämpi ja näin saat nopean palautumisen.

Pinnalla on karkea rakenne, 3D-spin, joka antaa pallolle sekä pyörimisen että hallinnan. 

Mailan reiät on sijoitettu strategisesti ja porattu "Holes Pattern System" -järjestelmässä, joka optimoi voimansiirron ja laukausten tarkkuuden. 

Parhaan kestävyyden takaamiseksi sekä pinta että runko on valmistettu hiilikuidusta.

Lomake Timantti
Paino 355–375 grammaa
Saldo Korkea
Ydin X-EVA
Osumapinta Rakenne
Ensisijainen ominaisuus

Virta

3. Agustin Tapia – Nox AT10 Genius 18K 2022< /a>

 

Tapia on ollut uskollinen Noxille niin kauan kuin muistamme. Vuodelle 2022 hän on valinnut aiempia vuosia hieman jäykemmän aseen – vaikka ydin ja muoto ovat samat. Ydin on HR3 ja pinta karkeasti hiekkapaperimaista. Iskupinta puolestaan ​​koostuu 18K hiilikuidusta, joka on yksi jäykemmistä pinnoista. Mailassa on edelleen käänteinen V-silta kahvan ja kasvojen välillä, mikä parantaa edelleen mailan hallintaa ja tarkkuutta. Mailassa on myös integroitu edistynyt tärinänvaimennusjärjestelmä AVS, joka vähentää tärinää, joka syntyy palloon osuessa ja on siksi hellävaraisempi kyynärpäälle ja käsivarrelle.

Kaikki Nox-suurlähettiläät, Tapian tapaan, pelaa muokkaamattomilla mailoilla suoraan Noxin tavallisesta kokoelmasta. Voit siis kokea saman tunteen kentällä kuin Agustín Tapia WPT-ottelun aikana.
 

Lomake Poista
Paino 360–375 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin Eva HR3
Osumapinta hiomapaperi
Ensisijainen ominaisuus

Ohjaus/virta

4. Sanyo Guierrez – Siux Sanyo

 

Argentiinalainen, joka on tällä hetkellä maailmanlistalla 3. sijalla, on tehnyt kolmen kauden sopimuksen Siuxin kanssa – Sanyo itse kuvailee sitä yhdeksi maailman innovatiivisimmista brändeistä.
Siux Black Edition Limited 12K on monipuolinen padel-maila, joka on kehitetty tarjoamaan täydellinen tasapaino tehon ja ohjauksen välillä.

Ensimmäisenä saapunut rajoitettu painos on saatavana vain 1500 kappaleena, mutta vuoden 2022 loppuun mennessä versio julkaistaan ​​samoilla ominaisuuksilla kuin rajoitettu. Maila erottuu edukseen hybridimuodollaan yhdistettynä 100 % Carbon Double Tube -runkoon. Kasvot koostuvat 12K hiilikuidusta – materiaalista, joka lisää pinnan kestävyyttä ja kestävyyttä sekä luo näyttävää voimaa otoksissa.

Siellä on keskitaso ja suhteellisen kevyt paino, mikä lisää käsiteltävyyttä ja kestävyyttä. liikkumisvapaus pelaajalle. Maila on hybridimuotoinen, mikä edistää leveää makeaa kohtaa ja optimaalista mukavuuden tunnetta pallon nopeudesta ja tehosta riippumatta. 
Ydin; musta EVA High Recovery -kumi keskitiheydellä, joka nopeuttaa palautumista jokaisen vedon jälkeen. Ydin vaimentaa myös voimakkaiden iskujen aiheuttamaa tärinää. 
Lomake Hybridi
Saldo Keskitasoinen
Ydin Musta Eva Rubber
Osumapinta Pyri
Ensisijainen ominaisuus

Ohjaus/virta

5. Paquito Navarro – Bullpadel Hack 02 2022

Näyttökuningas Paquiton maila, Bullpadel Hack 03 2022, on jälleen palannut timantin muotoiseksi käännöksen jälkeen. hybridi muoto. Se tekee mailasta hieman edistyneemmän, koska sweetspot on pienempi ja sijaitsee korkeammalla mailalla. Löytäessäsi palloa, palkitse pelaaja äärimmäisellä nopeudella.

Air React Channel,  mailan kaulan rakenne tarjoaa vakautta ja tehokkaamman vasteen hyökkäyslaukauksiin. Pinta koostuu hiilikuitumateriaalista trihiilestä ja ytimestä on Adaptia Multieva. Nopeilla palloilla saat vauhtia ja hitaalla pelissä maila antaa sinulle hallinnan.

Voit myös säätää mailan painoa ja tasapainoa pukemalla sitä päälle  Protector Custom Weight tai käytä Mukautettu kahva joka on vaihdettava pohjatulppa, jonka paino on 5 tai 10 grammaa tavallista tulppaa enemmän.< /span >

Lomake Timantti
Paino 365–375 grammaa
Saldo Korkea
Ydin
Adaptia Multieva
Osumapinta Sileä
Ensisijainen ominaisuus

Virta