Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

Ongoal toivottaa Andreas Johanssonin tervetulleeksi joukkueeseen!

Ongoal välkomnar Andreas Johansson till teamet!

Julia Gustafsson |

Andreas Johansson, joka tunnetaan myös nimellä "Tranapadel.se" , on käyttänyt vuosikymmenen tehden Ruotsin padelista sen, mitä se nykyään on. Hän aloitti uransa pelaajana ja sijoittui parhaimmillaan sijalle 6 Ruotsissa vuonna 2017, minkä jälkeen hän siirtyi Ruotsin menestyneimmäksi valmentajaksi. Hän on myös hoitanut tehtävän apumaajoukkueen kapteenina sekä naisten että miesten joukkueissa (2018) ja nykyään hän kouluttaa jatkuvasti maan parhaita seniori- ja junioripelaajia.

Tervetuloa Ongoal-tiimiin, Andreas! Miten olet päättänyt tehdä yhteistyötä kanssamme?

Teimme itse asiassa yhdessä työtä muutama vuosi sitten (Blazepods) ja saimme silloin Ongoalista erittäin vakavan ja hyvän kuvan, ja se on jumissa. Nyt ajoitus oli oikea, meillä on monia ideoita siitä, mitä voimme tehdä yhdessä, mutta ennen kaikkea meitä yhdistää yksi asia - rakastamme padelia. 

Mikä sinusta erottaa todella hyvän ja lupaavan padel-pelaajan?

Olla lupaava – omistautunut, kuunteleva, nöyrä ja ahkera. Ollaksesi todella hyvä, muiden asioiden lisäksi sinun on oltava täydellinen pelin kaikissa ulottuvuuksissa - henkisesti, fyysisesti, taktisesti ja teknisesti. Sitten olet todella hyvä.

Miten järjestät harjoittelusi pelaajien kanssa? Mitkä ovat painopistealueesi ja miten "valitset" ne, joiden kanssa työskentelet?

Järjestelmässä minulle on tärkeää, että kehität sekä vahvuuksiasi että heikkouksiasi neljällä eri alueella (mainittu yllä). Pyrin olemaan mahdollisimman hyvä valmentaja kaikilla osa-alueilla, mutta tukeudun fyysisten ja henkisten asiantuntijoiden sekä teknisten ja taktisten kollegoiden puoleen, jotta mentoroitava olisi aina enemmän silmällä. Työskentely pelaajien kanssa on hauskempaa ja painokkaampaa, jos joukkueessa on useita valmentajia ja taitoja.

Valitse ja valitse, jos haluamme työskennellä hyvin yhdessä, se on minulle tärkeää että olemme samaa mieltä arvoista ja periaatteista. Yleensä sanon, että pelaajan tavoite (jonka asetamme yhdessä) on meidän sopimuksemme ja sitten pelaajan täytyy luottaa minuun, että minä johdan tätä työtä - kuitenkin pelaajalla on aina viimeinen sana. Minun ei pitäisi menestyä, vaan pelaajan. Jos meillä on "ottelu", kättelemme ja ajamme. Ajoitus voi myös tulla peliin, jos minulla on aikaa laittaa soittimeen jne. 

Mitä odotat eniten vuodelta 2023 ja mikä on tavoitteesi? Itsellesi, tiimillesi & joukkueen pelaajille erikseen.

Padel-alalle tämä on vaikeampi vuosi, ja tämä vaikuttaa myös meihin, jotka olemme omistautuneet urheilulle, ei vain padel-liiketoiminnalle. Haluan tuntea, että annoin kaikkeni enkä käyttänyt oikoteitä kenenkään pelaajan kanssa saavuttaessani tavoitetta. Anna heille menestymiseen tarvittavat ehdot ja valmennus. Henkilökohtaisesti haluan olla kilpailuissa mahdollisimman paljon paikan päällä, mutta tärkein työni on ennen ja jälkeen. Tänä vuonna keskityn erityisesti oppimisvälineisiin ja henkisen harjoittelun kehittämiseen. 

Pelaajilla kaikilla on omat tavoitteensa ja alatavoitteensa. Miesten puolella on ollut vähän "sokerikuutioefektiä" ja paljon erittäin hyviä samassa paikassa, joten on hauska haaste johtaa ryhmää mutta samalla olla menettämättä yksilöllisyyttä ja sitten myös hyötyä siitä, että jotkut joukkueen pelaajista ovat tulleet hyvin matkaan. Simonilla ja Dannella on erittäin tärkeä rooli - he tietävät mitä vaaditaan ja sen ansiosta saamme apua sekä hyviin roolimalleihin että ryhmän kulttuuriin. Kehitys jopa heille kantamaan tuon vastuun. 
 

Mitä katsojat voivat odottaa tulevissa Techniques and Tactics -vlogeissasi?

Täydellinen avoimuus siitä, mihin uskon ja opetan – tavallisessa järjestyksessä. Tavoitteenamme on 1–2 jaksoa kuukaudessa loppuvuoden ajan. 
Kiitos Andreas!
Andreas Technique ja Tactic -vlogit!