Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

TERVETULOA 13

RAKENNUS BANDEJAN

DEN UPPBYGGANDE BANDEJAN

Julia Gustafsson |

Andreas Johanssonin vlogissa "Bandejan, josta kukaan ei puhu, mutta joka on yhtä tärkeä " hän puhuu yhdestä aliarvostetuimmista taisteluista, nimittäin; Löysä bandeja.

Bandeja muunteleminen raskaasta ja matalasta kulman bandejasta lyhyeksi ja löysäksi keskellä kenttää saa opposition jatkuvasti epäilemään, mitä tuleman pitää. Pääasiassa kaksi maailmantähteä on rakentanut uransa ja pelinsä tälle lyönnille, ja he eivät ole kukaan muu kuin Franco "Stupa" Stupaczuk ja Pablo Lima

Oma optimaalisen kokoonpanon saavuttamiseksi vaaditaan korkea pallolyönti yhdessä lyhyen pallonpolun kanssa varmistaakseen, että toinen pomppiminen kuolee takalasissa. Se sopii, kun painostamme vastustajaamme tai pakotamme heidät livahtamaan eteenpäin syöttölinjan ohi. Kun sitten asetamme lyhyen ja löysän bandejan keskelle, pakotamme opposition pakenemaan perusasennostaan, mikä tarjoaa kultaisen paikan pistemäärän kasvattamiseen. On tärkeää, että pallo etsii pelaajien keskikohtaa, jotta vastustajalla ei ole mahdollisuutta saada palloa eteensä ja sekaantua. Huomaa, että keskipiste liikkuu aina padelissa riippuen siitä, mihin vastus on sijoitettu. 

Laukun riski on, että se tulee liian lähelle takalasia liian korkealla pomppauksella, mikä sen sijaan luo vastustajalle vastahyökkäysasennon. Pallo on lyötävä tasaisesti pyörimisen minimoimiseksi, jotta se kuolee lähemmäksi takalasia ja vaikeuttaa sen taakse pääsemistä. 

Onnea seuraavaan padel-otteluun!