Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

TERVETULOA 13

Täältä löydät vinkkejä pidon parantamiseen!

Här hittar du tips på greppförbättrare!

Julia Gustafsson |

OTA OIKEALLE PADELISSA

Vaikka me kaikki pidämme parempana eri otteita padelmailoissamme, on joitakin pitotemppuja pelin optimoimiseksi ja loukkaantumisten ehkäisemiseksi.

Universaali ote, kahva, jota voidaan käyttää kaikissa yhteyksissä ilman, että otteita tarvitsee vaihtaa vetojen välillä. Yleiskahva on vasarakahva pitkälle akselia pitkin, jossa mailan profiili on suunnattu kello 12:een kädessä. Keskisormi kohtaa peukalon ja etusormi tarttuu korkealle kuin koukku ylhäältä. Tämä kahva sopii sekä aloittelijoille että ammattilaispelaajille. Otetta tulee opettaa alusta alkaen, jotta pelaajat, jotka eivät vielä osaa tekniikkaa, eivät loukkaantuisi.

JOPA PAREMPI pito

Monet pelaajat kokevat luisuvansa otteessa - mikä tietysti vaikuttaa laukausten laatuun. Jos sinulla on paljon hikisiä käsiä tai haluat pidentää linjanvaihtojen välistä aikaa, suosittelemme hieman lisäapua pitoliiman muodossa. 4on TotalGrip ja Gorilla Grip on kaksi suosittua tuotetta, jotka tarkentaa tarkemmin alla olevassa tekstissä.

GORILLA GRIP

Gorilla Grip on pyyhemies käyttää mailaurheilussa pidon parantamiseksi. Käytät sitä tarttumalla kädelläsi tai suoraan ylävaippaan. Gorilla Grip on myös auttanut pelaajia kyynärpään tuntemuksissa, koska he kokevat, ettei heidän tarvitse pitää mailasta niin lujaa. Gorilla Grip on valmistettu luonnollisista ainesosista ja kestää parhaiten, jos sitä säilytetään mukana tulevassa uudelleensuljettavassa pussissa.

 4ON

Vuonna 2021 Stenungsundiin perustettiin yritys, joka halusi vakauttaa padelpelaajien pitoa ja vähentää käsien hikoilua . Sitten he tuottivat 4on TotalGrip -voidetta, jota levität paremman otteen saamiseksi ja joka pidentää ylävaippojen käyttöikää, koska sinun ei tarvitse vaihtaa niitä niin usein. Heidän seuraava bestsellerinsä oli TotalGrip Spray, jolla on samat hyvät ominaisuudet, mutta joka suihkutetaan sen sijaan vaippaan tai käteen. Molemmat myös hylkivät vettä.

Lue lisää kahvoista tutustumalla suosituimpiin grundlindor & overlindor!