Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

UUTUUS! Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023

NYHET! Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023

Julia Gustafsson |

UUSI Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023 ON TÄÄLLÄ!

Alla selvitetään, miten se eroaa edeltäjästään.

Molemmat mallit on valmistettu yksinomaan Franco "Stupa" Stupaczukin vaatimusten mukaan, joka on 9. sijalla maailmassa.

Muoto: hybridi (sekoita pudotusta ja pyöreää)

Runko:Carbon BiTube

Pinta:15K hiilikuitu

Pinta:hiomapaperi

Ydin:Musta Eva Soft EHR

Saldo: Keskimääräinen

Paino:355–375 grammaa

 Tekniikat ja materiaalit

Vuoden 2023 mallin suurin uutinen on, että iskupinta on huomattavasti kovempi kuin edeltäjässä, jossa on 15K pinta (12K sijasta). Se saa uutuuden tuntumaan kovemmalta, tehokkaammalta ja lisää nopeutta hyökkäyslyönnissä. 

Ydin on edelleen pehmeä, mikä yhdessä kovan pinnan kanssa antaa entistä enemmän nopeutta ilman soittimen lisäponnistuksia. Ytimen pitäisi myös auttaa vähentämään tärinää.

Malli on edelleen hybridimuotoinen ja keskitasapainoinen, mikä antaa hyvän hallinnan puolustuksessa, jossa voit lyödä laukausta kunnolla ilman, että maila itse luo liikaa nopeutta. Hybridimuoto edistää myös tasaisesti jakautunutta tasapainoa, joka lisää hallintaa ja antaa anteeksiantavamman makeanpisteen.

Runko on valmistettu kaksikerroksisesta hiilikuitukerroksesta, mikä tekee mailasta kestävämmän kosketuksessa lasiin ja seiniin. Electra ST2:n pinnalla on edelleen 3D-rakenne, mutta siinä on hiekkapaperielementtejä - parhaan purentapallon saavuttamiseksi.

Mailassa on samanlainen peruskäämitys kuin tennismailassa. Pohjakääreessä on vaahtomuovireuna, joka seuraa vartta spiraalin muodossa ergonomisen otteen saamiseksi kädessä. Tämä voidaan tietysti poistaa ja vaihtaa toiseen peruskelaan. Lue lisää peruskeloista TÄSTÄ.