Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% welcome discount on regular prices

TERVETULOA 13

Vammat ja kuntoutus - Kantapääkannus

Skador & rehab - Hälsporre

Julia Gustafsson |

Kantakannukset voivat johtua monista asioista, mutta yleensä se johtuu jalan ylikuormituksesta tai siitä, että olet juossut paljon kovilla pinnoilla – mikä ei tee siitä padelpelaajille epätavallista vaivaa. 

Kantapääkipujen ja kantapääkipujen oireet ovat samankaltaisia ​​ja kantapääkipu on usein varhainen oire kantapään kannuista, vaikka sen ei tarvitse kehittyä sellaiseksi. Kantapääkannustukset tuntuvat kivulta jalan alla, usein lähempänä kantapäätä, mutta ne johtuvat tulehduksesta kudoksen ylikuormituksen jälkeen. Sekä kantapään kipua että kantapään kannuja voidaan ehkäistä ja hoitaa, mikä lyhentää tahatonta lepoaikaa, kun olet poissa padel-kentältä.

Flowlife Flowgun GO 2.0 -hierontapistooli (saatavana sekä vihreänä että sinisenä)

Vaihtoehto kantapääkipujen ja kantapään kannujen ehkäisyyn ja/tai hoitoon on hieronta. Lisäksi se tarjoaa välitöntä kivunlievitystä!
Flowlife Flowgun Go 2.0 -hieronnalla voit pistehieroa kantapäätäsi ja pohjaasi. Siinä on viisi erilaista värähtelytasoa, jotka stimuloivat sidekudosta, lisäävät verenkiertoa ja vapauttavat laukaisupisteitä lähettämällä jopa 3200 iskua minuutissa.

Flowgun GO 2.0:ssa on 6 hierontapäätä eri käyttötarkoituksiin. Erityisesti kantapäälle "pyöreä pää" sopii & "Silicon pyöreä pää" hyvä. 

Pistehieronnan lisäksi kantapään kannuja voidaan ehkäistä myös jalkaa vahvistavilla ja tietysti ylikuormitusta välttävillä harjoituksilla, jotka tunnetaan paremmin nimellä "lepo".          Prehab – Vaikka et olisi loukkaantunut ja kipeä, on suositeltavaa venytellä, hieroa ja kasvattaa lihaksia jatkuvasti valmistaaksesi kehosi elämän haasteisiin ja tuleviin melontaotteluihin.

Mutta huomion arvoinen -Ei parantumaton tai häviämätön kantapään kannatin saattaa olla tarpeen tutkia asiantuntijalla.