Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

TERVETULOA 13

RACKEN WORLD'S BEST LADIES LEIKKI KANSSA

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA DAMER SPELAR MED

Julia Gustafsson |

1. Ariana Sanchez – Head Graphene 360+ Alpha Motion< /strong>
 

Maailman ykkönen on valinnut Head Alpha Motionin – kevyemmän ja pehmeämmän version Alpha Prosta, mikä tekee mailasta hieman helpompi käsitellä. 

Se on pisaran muotoinen ja erittäin korkea tasapaino, mikä antaa hienon tasapainon nopeuden ja iskujen hallinnan välillä. Iskupinta on sileä ja koostuu sekä hiilikuitu- että lasikuitusekoituksesta. Alpha Motion on myös Graphene 360+, joka lisää mukavuutta ja hallintaa sekä vähentää tärinää palloa lyödessään. 

Power Foam -ydin tarjoaa enemmän tehoa ja iskupinnan makea kohtaa laajentaa teknologia ja porauskahvoissa oleva sijoitus. Mailaa ympäröi myös Anti-Shock Skin, joka lisää mailan kestävyyttä ja suojaa naarmuilta. 

 lomake Poista
Paino 355–375 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin Power Foam
Osumapinta Nurrettu
Ensisijainen ominaisuus

Ohjaus/virta

2. Paula Josemaria Martin - Head Delta Motion< /div>
Head Delta Motion 2022 on kevyempi versio Delta Prosta, joka sopii hyvin niille, jotka haluavat ehkäistä käsi- ja rannevammoja.  Delta Motion on myös hieman pehmeämpi ja siinä on suurennettu sweetspot, mikä tekee siitä vielä hellävaraisemman. 
Padel-maila on varustettu Graphene 360+:lla, joka on materiaali, joka parantaa mailan kykyä vähentää tärinää ja antaa mukavamman lyöntituntuman. Graphene 360+ -materiaali tarjoaa myös paremman hallinnan verrattuna tämän mailan edelliseen versioon.

Head Delta Motion 2022 on myös varustettu Headin uudella Auxetic-Systemillä, joka on hiljattain kehitetty tekniikka joka vähentää tärinää .
 lomake Timantti
Paino 350–370 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin Power Foam
Osumapinta Nurrettu
Ensisijainen ominaisuus

Virta

3. Alejandra Salazar – Bullpadel Flow W 2022< /div>
 

Bullpadel Flow W 2022 Maila painaa huomattavasti vähemmän kuin muut PRO LINE -sarjan mailat, mikä tekee siitä sopivan pelaajille, jotka eri syistä etsivät kevyempää mailaa luopumatta muista peliominaisuuksista. 

Mailan ulkoydin koostuu uudesta hiilikuidun ja lasikuidun sekoituksesta nimeltään Fibrix. Se on joustavampi pinta kuin ne, jotka on valmistettu vain hiilikuidusta. Ydin koostuu Multievan Adaptiasta, joka mukautuu sen mukaan, onko peli nopea vai hidas. Tämä tarkoittaa, että maila antaa voimaa hyökkäävässä kovassa pelissä ja hitaita palloja ohjaa.

Muiden mailan iskupinnan kruunaa karhennettu pinta, niin sanottu 3D-rake, joka lisää pallon pyörimistä leikattujen laukausten aikana. Hybridimuoto ja keskitasapaino saavat mailan tuntumaan sileältä kädessä.

 lomake Hybridi
Paino 345–360 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin Adaptia
Osumapinta Vahva
Ensisijainen ominaisuus

Ohjaus/virta

4. Gemma Triay – Bullpadel Elite W
 

Elite W 2022 on pisaran muotoinen maila, jossa on hyvä tasapaino nopeuden ja hallinnan välillä. Uuden elastisen Fibrix-materiaalin iskupinta, joka on hiilikuitua ja lasikuitua, antaa myös hyvän sekoituksen nopeutta ja hallittavuutta.

Mailan ydin on MultiEva, ydin, jossa on erilaisia ​​kerroksia, jotka koostuvat eri tiheydistä, mikä mahdollistaa monipuolisemman kokemuksen kentällä. 

Tämä maila on tarkoitettu edistyneen tason pelaajille joustavan materiaalinsa ja keskitasapainonsa ansiosta, jonka ansiosta voit antaa kaikkesi laukauksissasi ja hallita palloa täydellisesti.

 lomake Poista
Paino 345–365 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin MultiEva
Osumapinta Sileä
Ensisijainen ominaisuus

Ohjaus/virta

5. Bea Gonzalez – Starvie Astrum Eris
Starvie Astrum Erisin runko on valmistettu Gold Carbon 3K:sta, mikä parantaa kestävyyttä. Mailassa on pyöreä muoto ja keskitetty sweetspot, mikä tekee mailasta erityisen anteeksiantavan. Lisäksi mailassa on Star Balance System, joka istuu mailan kaulassa ja tarjoaa täydellisen tasapainon ja vakauden.
Mailan pinnassa on 3D-rakenne, Full Plane Effect, jonka avulla saat enemmän tarkkuutta ja painoa jokaisessa vedossa. Sweetspot koostuu kahdesta hiilikuitukerroksesta: Carbon Colors 3K + Carbon 3K, mikä tekee mailasta osittain kestävämmän, mutta vaikuttaa myös laukauksissa yhdessä pehmeän ytimen kanssa: Rubber Density Soft V30. Kova pinta yhdistettynä pehmeän ytimen kanssa antaa paljon voimaa iskuissa. Ydin on myös kehitetty helpottamaan pallon nopeutta ja helpottamaan jokaisen vedon suorittamista. 
 lomake Pyöreä
Paino 350–385 grammaa
Saldo Keskitasoinen
Ydin
Pubber Density Soft V30
Osumapinta Rakenne
Ensisijainen ominaisuus

Virta