Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

TERVETULOA 13

Arvostelu – ADIDAS METALBONE HRD 3.1 2022

Recension - ADIDAS METALBONE HRD 3.1 2022

Julia Gustafsson |

Tehty yhdessä maailman ykkös Ale Galanin kanssa ja hänelle!
Ale Galan pelaa monia WPT-tapahtumia ulkona lämpimissä lämpötiloissa – mikä vaikuttaa mailoihin. Adidas on siksi kehittänyt mailan, jossa on huomattavasti kovempi ydin, Eva High Memory, kuin alkuperäinen malli. Se on samantyyppinen ydin, joka löytyy myös Adidas Adipower 3.1:stä ja Adidas Adipower CTRL 3.1:stä.
Etuja on monia; Mailassa on karhennettu pinta, spin-blade-tekniikka, pysyvä aluminoitu hiilikuitu, joka antaa pureman bandejoissa ja viboroissa. Samoin mailan tasapaino ja paino voidaan säätää täysin pelaajan mieltymysten mukaan ulkoisilla painoilla. Mailan paino on 345-360 grammaa ilman lisäpainoja. 
Metalbone HRD 3.1 2022 on myös vahvistettu kahdeksankulmaisella hiilikuidulla yläosassa ja kaulassa, Octagonal Structure, jotta saadaan jäykemmä ja vakaampi tunne ja enemmän nopeutta otoksissa. Samoin se on vahvistettu näkyvissä kohdissa rakennevahvistuksella pidempään kestävyyteen. 
Jos olet hyökkäävä pelaaja, arvostat räjähtävää pallolyöntiä. Maila on vakaa myös takalasista, jossa se tarjoaa vakaat ja tehokkaat peruslaukaukset. Kuitenkin maila vaatii kokeneemman ja teknisemmän pelaajan teknisesti vaativampiin laukauksiin, kuten pudotuksiin ja lobsoihin. Samoin sinua rangaistaan ​​suoraan osumista makean paikan ulkopuolella.