Trustpilot 4,7 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 500 SEK

Gratis endringer

13 % rabatt på alle ord. priser

TERVETULOA 13

PADEL TOURS ESPANJA

PADELRESOR SPANIEN

Julia Gustafsson |

Aurinkoa, uintia ja padelia runsaasti!

Konsepti, joka valloitti Ruotsin jo vuonna 2017, jolloin tehtiin vain 34 000 rekisteröityä padelvarausta. Tänään, viisi vuotta myöhemmin, määrä on jopa 540 000 (Svenska Padel Federationin tilastojen mukaan), ja ruotsalaiset jatkavat pyhiinvaellusta Padel Mekkaan (lue: Espanja) vuosittain oppiakseen lisää urheilusta, jota me kaikki rakastamme. 

Espanja omaksui padelin vuonna 1974, vuonna 2005 perustettiin World Padel Tourin siemen, ja nykyään padel on maan toiseksi suurin urheilulaji, joten se on luonnollinen kohde kokoamaan perhe, ystäväporukka ja /tai työkaverit oikeisiin padelbileisiin! 

Padelresor Espanja

Tunnetaan myös nimellä "PRS", lanseerattiin vuonna 2020 ja ne ovat asiantuntijoita padelmatkoille Espanjaan ja Costa Del Soliin – erityisesti Malagan, Marbellan ja Esteponan alueilla. Kaikki lomakeskukset ovat huippuluokkaa ja asut aina kävelyetäisyydellä padelista, majoituksesta, uinnista ja rentoutumisesta. Jotkut PRS:n suosituimmista kohteista ovat 5 tähden hotelli Marbellassa ja luksushuoneistohotelli Esteponassa, josta on näkymät merelle ja vuorille. Lämpötila, joka on harvoin alle 17 astetta jopa talvikuukausina, Costa Del Sol & PRS on optimaalinen kohde ympäri vuoden kaikille, jotka rakastavat padelia ja aurinkoa. 

PRS tarjoaa räätälöityjä matkoja täysin asiakkaiden toiveiden mukaan. Kaikki
lennoista, kuljetuksista, majoituksesta, linja-autoista (kokemus World Padel Tourista),
ottelupelit ja kokemukset voidaan pakata yksinkertaiseen
kokonaisratkaisuun. 

Ongoal yhdessä Padel Travel Spain!

Ongoal aloittaa yhteistyön Padelresor Spainin kanssa, jota haluamme tietysti juhlia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kun varaat matkasi Padelresor Spainista, syötä koodi "Ongoal" ja saat 3 tuntia ilmaista ottelua määränpäähäsi! Odotamme pian myös Ongoal-matkojen järjestämistä yhdessä PRS:n kanssa! Siitä lisää tietoa tulossa!